Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Geri története és képei - GAZDIS

Geri volt az első kutyánk, akit kihoztunk a csapattal a menhelyről.
Az Ebremény Kutyavédő Egyesület nyújtott nekünk segítséget, a fórumukon mint közvetített gazdikereső kutya szerepelhetett.

Geri története 2009. junius 11-én:

"Gerit találták, (2,5 év körüli szlovák kopó keverék kan) - lehet hogy csak önsétáltatta magát, mert nagyon jó kondícióban lévő, gyönyörű kiskutya volt - de befogták, és talált kutyaként leadták egy menhelyen. Pár hónap után „gazdihoz” került. 4 hónapot töltött az "új családjánál", visszavitték a menhelyre iszonyú állapotban. Foltokban hiányzott a szőre, csontsovány volt. A menhelyről önkéntesek saját költségükön kivitték egy klinikára, teste tele volt vérző sebekkel, varrakkal. A klinikán előjött még súlyos véres hasmenés, a "szokásos" menhelyi betegség, amit szintén kezelnek.
Mára már sokkal jobban van, a sebei gyógyulnak, a varrak leestek, a szőre is napról-napra szebb lesz! A hasmenésből is kigyógyult!
Az önkéntesek járnak hozzá naponta sétáltatni, és kiderült hogy Geri nagyon kedves, játékos, eleven, szeretetéhes kutyuska. Gyönyörűen sétál pórázon, okos, tanulékony, megtanult vezényszóra leülni, feküdni. Nagyon szeretne barátkozni más kutyusokkal, semmi agresszió nincs benne, még csak nem is borzol, ha megugatják. A madárkákat viszont szívesen kergetné és ugatja is, mert hát valami vadászösztön azért szorult belé..... Gyerekekkel is szeretne játszani - boldogan rohan hozzájuk, az autókat pedig nagyon figyeli. Valószínűleg még mindig keresi a régi gazdit.
Hálás minden kedves szóért, simogatásért. Nagyon szeretne egy igazi, végleges gazdihoz kerülni, ahol elfelejtheti azt a sok borzalmat, szenvedést, amit át kellett eddigi kis életében élnie és ahol kedvességét, bújósságát, játékosságát értékelik és soha többé nem hagyják cserben…."

Geri azóta tökéletesen meggyógyult, átesett egy ivartalanitáson és BOLDOG, GAZDIS kutyus lett belőle :-)

 

 

Fényképek